Звітно-виборна конференція студентів університету

13.09.2019 09:31

12 вересня 2019 року в актовій залі головного корпусу відбулася конференція студентів університету на якій розглянуто звіт студентської ради про роботу за період з 28 вересня 2018 р. по 12 вересня 2019 р., а також відбулися вибори студентських рад університету та гуртожитків.

Відкрила роботу конференції голова мандатної комісії Сидорак Анна, яка повідомила присутніх, що на конференцію обрано і підтверджено манда-ти 283 делегатів, які представляють понад 1300 студентів денної форми нав-чання.
Про роботу студентської ради за 2018-2019 рік звітував її голова Олег Бойко, який подав вичерпну та змістовну інформацію про заходи, які прово-дилися Радою протягом звітного періоду, окреслив проблеми й  напрями ак-тивізації та покращання діяльності студентського самоврядування універси-тету.
В обговоренні доповіді взяли участь: студент Петречків Тарас, декан факультету МЕВ та ІТ, доцент Ю. Полякова; студент Михайло Ярема; сту-дент ІЕФ Ілля Саєнко, завідувач кафедри теорії держави та права, професор І. Вдовичин; професор кафедри бухгалтерського обліку Л. Медвідь.
Ректор університету, професор П. О. Куцик у своєму виступі високо оцінив роботу студентської ради за звітний період, відзначив значний вклад усіх студентів у досягнення Університету і наголосив на важливості студент-ського лідерства і креативної діяльності для ефективного розвитку універси-тету у подальшому.
Відкритим голосуванням більшістю голосів делегатів конференції ро-бота студради за період 2019-2019 року була визнана задовільною. Після цього учасники приступили до обрання нового складу студентської ради університету – у бюлетені для таємного голосування було запропоновано і включено 19 кандидатур.
Після завершення процедури таємного голосування, під час підрахун-ку його результатів, відбулося відкрите голосування за обрання складу об’єднаної студентської ради гуртожитків ЛТЕУ. За результатами голосу-вання до складу ради обрано студентів: Надь Габріеллу, Юрчука Максима, Коваля Андрія, Усіка Дмитра, Бондаренка Андрія, Беднарського Євгена, Маслюкова Вла¬да, Хохлюк Мар’яну та Петречківа Тараса.
Після обрання об’єднаної студентської ради гуртожитків голова лічи-льної комісії Максимів Артем оголосив результати таємного голосування, за результатами якого до складу студентської ради університету обрано: Єрмі-лову Вікторію, Беднарського Євгена, Тишкова Давида та Лисенко Наталю, Бойко Олега, Надь Габріеллу, Агєєву Анастасію, Мамчур Христину і Черві-ньку Ангеліну; Саєнка Іллю, Піддубного Богдана, Марківську Катерину і Федоренко Анжеліку; Салань Оксану, Стецюк Олену, Беденину Віталія, Шпекну Катерину, Патрош Вероніку і Сизоненко Вікторію.
Крім того, учасники конференції ухвалили резолюцію, якою затвер-джено програму діяльності студентської ради на 2019-2029 навчальний рік.