Новини СНТ

09.10.2023

Запрошуємо до участі в ІІІ міжнародній науково-практичній конференції

19 жовтня 2023 року на базі університету відбудеться ІІІ міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему “Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи”, яку організовує кафедра фінансів, економічної безпеки,...

07.10.2023

Сучасні тенденції кримінології: науковий диспут

6 жовтня 2023 року в рамках Тижня права відбувся студентський науковий диспут на тему "Сучасні тенденції кримінології", організований викладачами кафедри кримінального права та процесу, в якому взяли участь здобувачі вищої освіти ОПП "Право".

06.10.2023

Обговорення і затвердження тем дисертаційних робіт здобувачів спеціальності "Міжнародні економічні відносини"

5 жовтня 2023 року на засіданні кафедри міжнародних економічних відносин відбулося обговорення та затвердження тем дисертаційних робіт здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності "Міжнародні економічні відносини".

06.10.2023

Атестація здобувачів наукового рівня доктор філософії спеціальності "Міжнародні економічні відносини"

5 жовтня 2023 року відбулося засідання кафедри міжнародних економічних відносин за участю проректора з наукової роботи, проф. Семака Б.Б. і завідувачки відділу аспірантури та докторантури, доц. Осінської О.Б.

05.10.2023

Атестація здобувачів наукового рівня доктор філософії спеціальності "Економіка"

4 жовтня 2023 року відбулося розширене засідання кафедри економіки, на якому було заслухано та обговорено звіти здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти спеціальності «Економіка» про роботу за навчальний рік. У роботі засідання прийняли участь ректор університету, проф. Куцик П.О....

05.10.2023

Обговорення тем дисертаційних робіт здобувачів ступеня доктора філософії за ОНП "Економіка"

4 жовтня 2023 року відбулося розширене засідання кафедри економіки за участю ректора університету, проф. Куцика П.О. і завідувачки відділу аспірантури та докторантури доц. Осінської О.Б., на якому розглядалося питання обговорення тем дисертаційних робіт здобувачів третього освітньо-наукового рівня...

04.10.2023

Обговорення і затвердження тем дисертаційних робіт здобувачів спеціальності "Підприємництво та торгівля"

3 жовтня 2023 року на спільному засіданні кафедри підприємництва, торгівлі та логістики і кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю відбулося обговорення та затвердження тем дисертаційних робіт здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності...

04.10.2023

Атестація здобувачів наукового рівня доктор філософії спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

3 жовтня 2023 року відбулося спільне засідання кафедри підприємництва, торгівлі та логістики і кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю за участю проректора з наукової роботи, проф. Семака Б.Б. і завідувачки відділу аспірантури та докторантури, доц. Осінської О.Б.

04.10.2023

Захист прав особи в кримінальному судочинстві: науковий диспут

3 жовтня 2023 року в рамках Тижня права відбувся студентський науковий диспут на тему "Захист прав особи в кримінальному судочинстві: сучасні тенденції", організований викладачами кафедри кримінального права та процесу.

03.10.2023

Звітують здобувачі наукового ступеня доктора філософії спеціальності "Облік і оподаткування"

2 жовтня 2023 року відбулося засідання кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування, на якому було заслухано звіти здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» про роботу за навчальний рік.

Показано результати з 91 по 100 з усіх 1096

Архів новин