К 35.840.02 Товарознавство

БОЙДУНИК Роксолана Миколаївна

Назва дисертаційної роботи: Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини.

Дата захисту: 05 березня 2018 р.

Назва спеціальності: 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів

Здобуття наукового ступеня: кандидат технічних наук

  • Автореферат дисертації у форматі .pdf
  • Відгуки офіційних опонентів у форматі .pdf .pdf
  • Дисертація у форматі .pdf

ЧОРНА Анастасія Іванівна

Назва дисертаційної роботи: Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів".

Дата захисту: 29 грудня 2017 р.

Назва спеціальності: 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів

Здобуття наукового ступеня: кандидат технічних наук

  • Автореферат дисертації у форматі .pdf
  • Відгуки офіційних опонентів у форматі .pdf .pdf
  • Дисертація у форматі .pdf

ГУЩАК Олена Миколаївна

Назва дисертаційної роботи: Вплив рослинних барвників на формування асортименту і якості платтяних тканин.

Дата захисту: 25 вересня 2017 р.

Назва спеціальності: 05.18.08 - товарознавство непродовольчих товарів

Здобуття наукового ступеня: кандидат технічних наук

  • Автореферат дисертації у форматі .pdf
  • Відгуки офіційних опонентів у форматі .pdf .pdf
  • Дисертація у форматі .pdf