Харчові технології
1 курс
2 курс
- Організація виставкової та ярмаркової діяльності
- Організація і технологія надання послуг
- Державне та регіональне управління
- Господарське право
- Макроекономіка
- Мікроекономіка
- Комерційна діяльність
- Основи бізнесу
- Ідентифікація та фальсифікація товарів
- Цивільне право
- Екологія
- Товарознавство сільськогосподарської продукції і сировини
- Господарське право
- Комунікаційні технології
- Товарна інформація
- Комп’ютерна графіка
- Організація виставкової та ярмаркової діяльності
- Організація і технологія надання послуг
- Державне та регіональне управління
- Господарське право
- Макроекономіка
- Мікроекономіка
- Комерційна діяльність
- Основи бізнесу
- Ідентифікація та фальсифікація товарів
- Цивільне право
- Екологія
- Товарознавство сільськогосподарської продукції і сировини
- Господарське право
- Комунікаційні технології
- Товарна інформація
- Комп’ютерна графіка
3 курс
- Організація роботи сомельє
- Управління якістю продукції і послуг
- Брендинг
- Електронна комерція
- Товарна номенклатура ЗЕД
- Мерчендайзинг
- Конфлiктологiя та теорiя переговорiв
- Організація обслуговування осіб з інвалідністю
- Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва
- Страхування
- Економіка праці і соціально-трудові відносини
- Поведінка споживача
- Електротехніка
- Друга іноземна мова (польська)
- Друга іноземна мова (іспанська)
- Організація роботи сомельє
- Управління якістю продукції і послуг
- Брендинг
- Електронна комерція
- Товарна номенклатура ЗЕД
- Мерчендайзинг
- Конфлiктологiя та теорiя переговорiв
- Організація обслуговування осіб з інвалідністю
- Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва
- Страхування
- Економіка праці і соціально-трудові відносини
- Поведінка споживача
- Електротехніка
- Друга іноземна мова (польська)
- Друга іноземна мова (іспанська)
4 курс
- Бізнес-планування
- Публічні закупівлі
- Міжнародні стандарти індустрії гостинності
- Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва
- Фінанси
- Самоменеджмент
- Менеджмент сервісу
- Товарознавство сувенірів та виробів художніх народних промислів
- Міжнародна торгівля
- Безпечність харчових продуктів
- Аналіз господарської діяльності
- Теорія і методик рекламної та PR-творчості
- Адміністрування податків і платежів
- Організація кейтерингового обслуговування
- Бізнес-планування
- Публічні закупівлі
- Міжнародні стандарти індустрії гостинності
- Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва
- Фінанси
- Самоменеджмент
- Менеджмент сервісу
- Товарознавство сувенірів та виробів художніх народних промислів
- Міжнародна торгівля
- Безпечність харчових продуктів
- Аналіз господарської діяльності
- Теорія і методик рекламної та PR-творчості
- Адміністрування податків і платежів
- Організація кейтерингового обслуговування
Бібліотечні ресурси
Обираєте ЛТЕУ?
- перегляньте список спеціальностей та спеціалізацій;
- дізнайтесь про документи, необхідні для вступу в університет;
- більш детальна інформація для потенційних студентів;
- рейтингові списки вступників у ІС КОНКУРС на сайті vstup.info
ЛТЕУ
Рейтинг університету за оцінками роботодавців
Університет – 45 в Україні та 3 у Львові за результатами опитування роботодавців.
ЛТЕУ
Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+
Посідає 26 місце в Україні