Донцова Інна Вікторівна

кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства,  технологій і управління якістю харчових продуктів;

заступник декана з навчально-методичної роботи факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування

Короткі відомості:

Закінчила Львівську комерційну академію з відзнакою у 1996 р. за спеціальністю “Товарознавство і торгівля продовольчими товарами”. До аспірантури за спеціальністю “Товарознавство харчових продуктів” вступила у 1996 р. З 1999 р розпочала роботу на кафедрі товарознавства продовольчих товарів на посаді асистента.

З 2006 р. по 2015 р.– доцент кафедри товарознавства продовольчих товарів. З 2016 р. по серпень 2017 року   доцент кафедри товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів.  З вересня 2017 року   доцент кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету.

Член Вченої ради факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування.

Відповідальний секретар редакційної колегії збірника наукових праць “Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія товарознавча”.

Науковий доробок:
У 2003 р. у спеціалізованій Вченій раді Київського національного торговельно-економічного університету захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на тему “Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів”.

Автор понад 120 навчально-методичних та наукових праць, у тому числі з дисциплін “Товарознавство продовольчих товарів. Розділ “Фруктоовочеві товари”, “Товарознавство сільськогосподарської продукції і сировини”. Співавтор посібників з грифом МОН “Товарознавство тропічних і субтропічних фруктів” (2006 р.), “Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням” (2009 р.) та  2 монографій “Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів” (2010 р.), “Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти” (2014 р.)

Викладає дисципліни:

  • “Товарознавство продовольчих товарів. Розділ “Фруктоовочеві товари”,
  • “Товарознавство сільськогосподарської продукції і сировини”.

Напрями наукових досліджень:
Виконуються відповідно до наукових тем з державною реєстрацією: 1) “Проблеми поліпшення якості, безпечності і збереженості харчових продуктів” (державний реєстраційний номер 0116U003488); 2) “Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей, харчової й біологічної цінності кондитерських і хлібобулочних виробів” (державний реєстраційний номер 0116U005342).

Учасник Наукових шкіл “Управління якістю і безпечність харчових продуктів” та “Проблеми поліпшення споживних властивостей, якості і безпечності харчових продуктів” під керівництвом д.т.н., професора Сирохмана І. В.
Здійснює керівництво магістерськими роботами.

Відзнаки: За значні успіхи у навчально-виховній, суспільно-громадській діяльності та з нагоди святкування 194-річниці Львівської комерційної академії нагороджена грамотою Львівської комерційної академії.

Обираєте ЛТЕУ?

ЛТЕУ

Рейтинг ЛТЕУ за оцінками роботодавців

Університет займає 45 місце в Україні та 3 у Львові

ЛТЕУ

«ТОП 200 Україна»

Львівський торговельно-економічний університет займає 75–те, 9-те та 6-те місця серед ВНЗ України, торговельно-економічних ВНЗ та ВНЗ Львова

Міністерство освіти і науки України
Центральна спілка споживчих товариств України
Львівський регіональний Центр оцінювання якості освіти
Центр дистанційного навчання ЛКА
Міністерство освіти і науки України