Перелік освітніх компонент

Назва освітньої компоненти

Викладач

Обов’язкові освітні компоненти

1.

Основи туризму

доц. Миронов Ю.Б., доц. Осінська О.Б.

2.

Рекреологія та рекреаційні комплекси світу

доц. Осінська О. Б.

3.

Організація обслуговування осіб з інвалідністю

доц. Тучковська І. І.

4.

Основи фармкогнезії та фітотерапії

проф.  Решетило Л. І.

5.

Музеєзнавство та організація екскурсійної діяльності

доц. Тучковська І. І.

6.

Туроперейтинг та організація туристичних подорожей

проф. Барна М. Ю.

7.

Організація готельно-ресторанного господарства

проф. Мельник І. М., доц. Ланиця І. Ф.

8.

Невідкладна медична допомога

проф. Вергун А.В.

9.

Організація анімаційної діяльності

доц. Тучковська І. І.

10.

Туристичне країнознавство

доц. Топорницька М.Я.

11.

Основи дієтології

проф. Турчиняк М.К.

12.

Курортологія

доц. Топорницька М.Я.

13.

Інтерактивні технології в туризмі

проф. Мізюк Б.М.

14.

Медичне право

проф. Котуха О. С.

15.

Регіональний розвиток медичного та оздоровчого туризму

доц. Миронов Ю.Б.

16.

Туризмологія

доц. Миронов Ю.Б.

17.

Туристично-екскурсійні ресурси Львівської області

ст. викл. Табака Н.М.

18.

Управління проектами у сфері обслуговування

доц. Безрученков Ю.В.

19.

Інноваційні технології в туризмі

доц. Топорницька М.Я.

20.

Основи дієтології

проф. Турчиняк М.К.

21.

Організація ресторанного господарства

ст.викл. Жмур-Клименко Б.В.

22.

Кухні народів світу

ст.викл. Полотай Б.Я.

23.

Курортологія

доц. Топорницька М.Я.

24.

Проектування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

доц. Безрученков Ю.В.

25.

Організація обслуговування осіб з інвалідністю

доц. Тучковська І. І.

26.

Барна справа

доц. Турчиняк М.К.

27.

Галицька кухня

ст.викл. Жмур-Клименко Б.В.

28.

Організація готельного господарства

проф. Мельник І. М.

29.

Організація кейтерингового обслуговування

доц. Ланиця І. Ф.

30.

Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі

проф. Мельник І. М.

31.

Ревеню менеджмент

проф. Мельник І. М.

32.

Організація туристичної діяльності та готельно-ресторанної справи

доц. Осінська О. Б.

33.

Стратегічне управління

проф. Мізюк Б.М.

Вибіркові освітні компоненти

1.

Організація анімаційної діяльності

доц. Тучковська І. І.

2.

Організація роботи сомельє

проф. Турчиняк М.К.

3.

Основи туризмознавства

доц. Миронов Ю.Б.

4.

Основи дієтології

доц. Турчиняк М.К.

5.

Практикум з масажу

ст.викл. Білінська С.Я.

6.

Кухні народів світу

ст.викл. Полотай Б.Я.

7.

Організація роботи фромажера

доц. Ланиця І. Ф.

8.

Управління регіональним розвитком туризму    

доц. Миронов Ю.Б.

9.

Стратегічний менеджмент

проф. Мізюк Б.М.

10.

Ревенью менеджмент

проф. Мельник І. М.

11.

Туристичне країнознавство

доц. Топорницька М.Я.

12.

Етнофестивальний туризм

доц. Топорницька М.Я.

13.

Гастрономічний туризм

доц. Топорницька М.Я.

14.

Культура в закладах готельно-ресторанного господарства

ст.викл. Полотай Б.Я.

15.

Глобальна мережа бронювання Amadeus

проф. Мельник І. М., проф. Барна М.Ю.

16.

Спеціалізований туризм

доц. Миронов Ю.Б.

17.

Організація туристичної діяльності та готельно-ресторанної справи

доц. Осінська О. Б.

Бібліотечні ресурси

Електронна бібліотека Університету
 
Електронний бібліотечний каталог
 
Електронна база видавничого дому "Кондор"
 
Онлайн бібліотека навчальної літератури CUL Online
 
Репозитарій монографій та наукових статей викладачів, аспірантів та студентів Університету
 
Репозитарій кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
 
Реферативна база даних SCOPUS
 
Інформаційна дослідницька платформа WEB OF SCIENCE
 
Повнотекстові бази даних від видавничої компанії EBSCO PUBLISHING
 
ScienceDirect – політематична база даних повних текстів статей видавництва ELSEVIER
 
DOAB (Directory of Open Access Books) – директорія книг відкритого доступу
 
DOAJ (Directory of Open Access Journals) – каталог рецензованих наукових та академічних журналів на 80 мовах світу з усіх галузей знань
 
Електронна бібліотека WILEY
 
EUROPEANA – європейська цифрова бібліотека
 
EThOS (Electronic Theses Online Service) – наукові праці відкритих архівів британських університетів
 
Нормативні акти України – база законодавчих та нормативних актів України
 
GÉANT — освітній проект мульти-гігабітної інтернет мережі
 
Книги видавництва Springer з науки та досліджень, які можна безкоштовно завантажити
 
Корисна інформація для здобувачів ступенів доктора філософії та доктора наук
 

Обираєте ЛТЕУ?



ЛТЕУ

Рейтинг університету за оцінками роботодавців

Університет – 45 в Україні та 3 у Львові за результатами опитування роботодавців.

ЛТЕУ

Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+

Посідає 26 місце в Україні


ЛТЕУ

Долучайся до телеграм-спільноти ЛТЕУ


Центральна спілка споживчих товариств України
Міністерство освіти і науки України
Освіта в Україні
Електронний кабінет вступника
Центр дистанційного навчання ЛТЕУ
Львівський регіональний Центр оцінювання якості освіти
Об'єднання видавців наукових публікацій
Сторінка ЛТЕУ на FaceBook
Рейтинг абітурієнтів на vstup.info
Програма ЄС по підтримці проектів у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту
Канал ЛТЕУ на YouTube
Наукове товариство ім. Шевченка (Економічна комісія)
Особи з особливими освітніми потребами
Онлайн практика у Приватбанку
Освітній омбудсмен
Освітній омбудсмен