Завершення програми "Студентської академічної мобільності"

20.12.2021 12:53

14 грудня 2021 року завершилася програма "Студентської академічної мобільності (САМ) Україна", фінансованої Британською Радою. З цієї нагоди в університеті відбулася зустріч студентів третього курсу спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування" та "Облік та оподаткування" Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ), з ректором університету, проф. Куциком П. О., директором Інституту економіки та фінансів, доц. Герасименко Т. О., директором Центру міжнародної освіти та співпраці університету і координатором програми Штанько Т. М.

На зустріч завітали: завідувач кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу, проф. Копилюк О. І., завідувач кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування, проф. Воронко Р. М., куротор - доц. кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Мединська Т.В., а також із представники кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу - проф. Рущишин Н. М. і доц. Власюк Н. І. та кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування - проф. Бачинський В. І. і доц. Чабанюк О. М.
Відповідно до програми 15 київських студентів протягом  І семестру навчалися в університеті, натомість студенти нашого закладу навчалися у партнерському ЗВО в Києві. Студенти НАСОА вивчили шість дисциплін загальним обсягом 24 кредити, про що отримали офіційну довідку для визнання та зарахування досягнутих результатів.
Під час перебування у Львові для студентів організовувалися екскурсії по визначних місцях міста, музеях, театрах, установах та організаціях. Також, учасники програми побували  у Карпатах.
Викладачі університету відзначили старанність, мотивованість та наполегливість студентів, їх активну участь у студентській науковій роботі: заняття у наукових гуртках, підготовка тез до конференції.
У свою чергу, студенти розповіли про свої враження, подякували за набутий новий досвід та знання.
На завершення  зустрічі студентам було вручено пам’ятні подарунки на згадку про Львів та Львівський торговельно-економічний університет.