Інтерактивні методи навчання за участі роботодавців

28.11.2024 14:29

27 листопада 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” презентували власні проєкти, які розробляли в межах вивчення освітньої компоненти “Організація ресторанного господарства”.

Відповідно до завдань, у закинутій будівлі, яка знаходиться в парковій зоні, здобувачі повинні були відкрити заклад ресторанного господарства, розробити його концепцію та виробничо-сервісний процес,  здійснити підбір устаткування, обґрунтувати цільову аудиторію, розраховати вартість проєкту тощо.
Оцінку проєктів здійснювала старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, директор ресторану “Італьяна” Богдана Жмур-Клименко. Також, на заході був присутній Славський селищний Голова Володимир Бега.