Попередня:
Обговорення тем дисертаційних робіт здобувачів ступеня доктора філософії за ОНП "Економіка"
Обговорення тем дисертаційних робіт здобувачів ступеня доктора філософії за ОНП "Економіка"
Інтерактивні методи навчання за участі роботодавців
27 листопада 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” презентували власні проєкти, які розробляли в межах вивчення освітньої компоненти “Організація ресторанного господарства”.
Відповідно до завдань, у закинутій будівлі, яка знаходиться в парковій зоні, здобувачі повинні були відкрити заклад ресторанного господарства, розробити його концепцію та виробничо-сервісний процес, здійснити підбір устаткування, обґрунтувати цільову аудиторію, розраховати вартість проєкту тощо.
Оцінку проєктів здійснювала старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, директор ресторану “Італьяна” Богдана Жмур-Клименко. Також, на заході був присутній Славський селищний Голова Володимир Бега.