Попович Марія Павлівна
провідний фахівець кафедри харчових технологій
Освіта вища: у 2015 році з відзнакою закінчила Львівську комерційну академію і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит»
Досвід роботи у Вищих навчальних закладах освіти 4 роки.
Навчається у аспірантурі Львівського торговельно-економічного університету.
Працює над написанням кандидатської дисертації на тему "Облік і контроль за центрами відповідальності діяльності підприємств з виробництва пива"
Список публікацій
1. Головацька С.І., Попович М.П. Організаційно-методичні аспекти контролю витрат підприємств з виробництва пива. Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації», 27 грудня, Львів 2017.– с. 119-121;
2. Попович М.П. Організаційно-економічні фактори розвитку виробництва пива:обліковий аспект. Міжнародна науково-практична конференція “Економіка, фінанси, облік та управління: оцінка та перспективи розвитку в Україні та світі” 22 грудня, Полтава 2017.– с. 62-63;
3. Головацька С.І., Попович М.П. Методично-організаційні аспекти бюджетування за центрами відповідальності підприємств з виробництва пива. Міжнародний науковий журнал Економічний дискурс. Випуск 4. Тернопіль 2017.– с. 36-42 (РІНЦ, Index Copernicus);
4. Головацька С.І., Попович М.П. Облікова політика підприємств з виробництва пива: вплив організаційно-технологічних особливостей. Електронний науково-практичний журнал «Інфраструктура ринку». Випуск 14/2017. Одеса 2017. – с. 332-336;
5. Попович М.П. Диверсифікація як елемент стратегії розвитку підприємства пивоварної галузі. Міжнародна наукова конференція «Розвиток обліку, аналізу і аудиту суб’єктів суспільного інтересу», ЖДТУ, Житомир, 20-21 жовтня 2017.– с. 469-470;
6. Попович М.П. Тенденції розвитку вітчизняного ринку пива. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит: проблеми теорії, методології, організації. Збірник наукових праць Випуск 1 (18). Київ, 2017. – с. 66-74;
7. Попович М.П. Організаційно-технологічні особливості виробництва пива. Наукова конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів Львівського торговельно-економічного університету "Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції", 11-12 травня, Львів 2017.– с. 333-334;
8. Бліщ Р.О., Петришин Н.З., Попович М.П. Шляхи та способи покращання якості пива. Вісник Львівського торговельно-економічного університету.– – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2017. – Вип. 18. – c.104-108 с. – (Технічні науки);
9. Ощипок І.М., Попович М.П. Застосування пектину у виробництві харчових продуктів. Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених "Сучасний ринокм товарів та проблеми здорового харчування", ХДУХТ, 24 травня 2017;
10. Попович Н.І., Попович М.П. Товарознавчі та економічні аспекти формування торговельного асортименту взуття для активного відпочинку і туризму. ІV Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг» 24 листопада , ЛТЕУ, 2016.
Бібліотечні ресурси
Обираєте ЛТЕУ?
- Перегляньте перелік спеціальностей та освітньо-професійних програм
- Дізнайтесь про документи, які необхідні для вступу в університет
- Більш детальніша інформація для вступників
- Рейтингові списки вступників на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/
ЛТЕУ
Рейтинг університету за оцінками роботодавців
Університет – 45 в Україні та 3 у Львові за результатами опитування роботодавців.
ЛТЕУ
Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+
Посідає 26 місце в Україні