Бодак Михайло Петрович
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри товарознавства, митної справи і управління якістю
79011, м. Львів, вул. Уласа Самчука 9, каб. 310
роб. тел.: +38 (032) 295-85-51
e-mail: bodakmp@gmail.com
Рік народження – 1979
Короткі біографічні відомості
У 2003 році закінчив навчання у Львівській комерційній академії за спеціальністю “Товарознавство та комерційна діяльність”, здобувши кваліфікацію «магістр з торгівлі» (диплом ВК № 21374550 від 21.02.2003 р.).
З березня до грудня 2003 р. працював ст. лаборантом кафедри товарознавства продовольчих товарів Львівської комерційної академії.
У 2003-2006 р. навчався стаціонарно в аспірантурі та працював спочатку за сумісництвом, а з 2006 по 2012 р. на повну ставку, асистентом кафедри товарознавства продовольчих товарів Львівської комерційної академії.
У 2011 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу» (науковий керівник, к.т.н., доц. Лозова Т. М.). Кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.15 – «Товарознавство» (диплом ДК № 001676 від 10.11.2011 р.),
З 04.2012 р. переведений на посаду доцента кафедри товарознавства продовольчих товарів Львівської комерційної академії, доцент кафедри товарознавства продовольчих товарів (атестат 12ДЦ № 043170 від 30.06.2015 р.)
Є автором численних наукових праць, співавтором одного підручника.
Основні освітні компоненти, що викладає
- Холодильні технології та засоби їх забезпечення
- Товарознавство. Харчові продукти
- Митна справа
- Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон
Наукова діяльність
ORCID iD https://orcid.org/0000-0002-1130-4312
ResearcherID F-2588-2019
Scopus Author ID: 57210747871
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=3GnfJG4AAAAJ&hl=uk
Свою наукову діяльність Бодак М. П. здійснює як:
1. Член редакційної колегії збірника наукових праць “Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг”.
2. Керівник наукової теми “Наукове обґрунтування проблем безпечності, якості та збереженості харчових продуктів” (номер держреєстр. № 0121U113176).
Основні наукові публікації
- Будай В. В. Гирка О. І., Бодак М. П., Бойдуник Р. М.. Експорт і митне оформлення зернових в умовах воєнного стану в Україні. «Наука і техніка сьогодні» (Серія «Техніка»)»: журнал. 2025. № 1(42) 2025. С. 255 – 266.
- Гирка О. І., Бодак М. П., Філь М. І., Рубай У. І. Проблеми логістики соняшникової олії в період воєнного стану та сучасні тенденції їх вирішення. «Наука і техніка сьогодні» (Серія «Педагогіка», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Фізико-математичні науки», Серія «Техніка»)» : журнал. 2024. № 1 (29) 2024. С. 626 ‒ 636. (Наукове фахове видання України категорії “Б”. Видання індексується у наукометричних базах: Index Copernicus, Google Scholar, Research Bible).
- Гирка О. І., Бодак М. П., Філь М. І. Дослідження стабілізуючої дії рослинних добавок на рідких і твердих рослинних жирах. “Наука і техніка сьогодні” (Серія “Техніка”) : журнал. 2023. № 5 (19). С. 122 ‒ 133. (Наукове фахове видання України категорії “Б”. Видання індексується у наукометричних базах: Index Copernicus, Google Scholar, Research Bible).
- Височанська О. В. Аналіз митного оформлення та класифікаційна експертиза транспортних засобів / О. В. Височанська М. П. Бодак, Д. І. Сапожник, О. В. Шумський // “Актуальні питання у сучасній науці” : журнал. 2023. – № 1 (7) 2023. – С. 47 – 60. – https://doi.org/10.52058/2786-6300-2023-1(7)-47-60.
- Бодак М. П. Ідентифікація, митні формальності та визначення коду згідно класифікатора УКТ ЗЕД рибних товарів холодильного обробітку / М. П. Бодак, О. І. Гирка, Д. І. Сапожник, О. В. Височанська. “Актуальні питання у сучасній науці (Серія “Педагогіка”, Серія “Право”, Серія “Економіка”, Серія “Державне управління”, Серія “Техніка”, Серія “Історія та археологія”)” : журнал. 2023. № 1 (7) 2023. С. 35 – 47. (Наукове фахове видання України категорії “Б”. https://doi.org/10.52058/2786-6300-2023-1(7).
- Бодак М. П. Гирка О. І., Філь М. І. Міжнародна взаємодія з питань експортно-імпортних операцій. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2023. № 34. С. 60 ‒ 67. (Наукове фахове видання України категорії “Б”.
- Філь М. І., Гирка О. І., Бодак М. П. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники кулінарної продукції. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, 2022, т. 24, № 98. С. 71 – 75. (Наукове фахове видання України категорії “Б”. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9813).
- Бодак М. П. Формування ринку меблів в Україні та митні формальності під час їх імпорту / М. П. Бодак, О. І. Гирка, М. І. Філь // Вісник Львівського торговельно-економічного університету / [ред. кол.: Пелик Л.В., Мережко Н.В., Донцова І.В. та ін.]. – Львів : Видавництво Львівського торговельноекономічного університету, 2022. – Вип. 31. – С. 19 – 26. – (Технічні науки). https://doi.org/10.36477/2522-1221-2022-31-03.
- Dmytro Antiushko, Tetiiana Bozhko, Nataliia Shapovalova, Mariia Fil, Tеtіana Brovenko, Galina Tolok, Artem Antonenko, Olga Gyrka, Mykhailo Bodak, Lubomyr Bezruchko. Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. − Vol. 5 № 11 (113) 2021. Р. 35 – 42. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.240175. (Наукове фахове видання України включене до наукометричних бази Scopus).
- Kovalchuk K. Influence of raw materials on the change of crystal structure of gingerbread in the storage process / K. Kovalchuk, M. Bodak, M. Katruk, О. Gyrka, A. Tkachenko, L. Guba, V. Havrylyshyn // Technology audit and production reserves. – № 1/3 (51). – 2020. – Р. 13 – 17. DOI: 10.15587/2312-8372.2020.1955077 (Стаття у виданні, що включене до переліку фахових видань України категорії “Б”).
- Gyrka O. Еfficiency the influence of packaging materials on quality of the fat basis new products / O. Gyrka, M. Bodak, V. Havrylyshyn, T. Lozova, O. Mykhailiuk // Znanstvena misel journal The journal is registered and published in Slovenia. – 2020. – VOL.1. – № 38. – P. 49 – 55. (ISSN 3124-1123).
- Гирка О. І. Сучасні проблеми контролю і державного регулювання безпечності та якості харчової продукції / О. І. Гирка, М. П. Бодак // Вісник Львівського торговельно-економічного університету / [ред. кол.: Пелик Л. В., Сирохман І. В., Мережко Н. В. та ін.]. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020. – Вип. 23. – Технічні науки. ‒ С. 175 – 180. (Стаття у виданні України, що включене до переліку фахових видань України категорії “Б”).
- Гирка О. І. Експортно-імпортні операції у митному контролі коньяків / О. І. Гирка, М. П. Бодак, К. П. Гавриляк // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ – м. Полтава, 27–28 листопада 2019 року). – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 440 с. (С. 16-19). ISBN 978-966-184-367-6.
- Бодак М. П. Порівняльна оцінка цін на основні продукти харчування у супермаркетах України та Фінляндії / М. П. Бодак, Б. Д. Семак, О. І. Гирка // М. П. Бодак, Б. Д. Семак, О. І. Гирка. Електронний науково-практичний журнал “Інфраструктура ринку”. https://doi.org/10.32843/infrastruct42-23. 2020. C. 134 – 140. (Стаття у виданні, що включене до переліку фахових видань України категорії “Б”).
- Bodak M. Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials / M. Bodak, K. Kovalchuk, H. Ozimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, , N. Palko, O. Davydovych, A. Tkachenko, L. Huba // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2019. – Vol. 4, № 11 ( 100 ). – Р. 36-45. – DOI: 10.15587/1729-4061.2019.174828
- Bodak М. Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials / / K. Kovalchuk, H. Ozimok H., Mariychuk R., O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, O. Davydovych, A. Tkachenko, L. Huba // “EUREKA: Life Sciences”. − 2019. − Number 4. − С. 28 – 36. (Стаття у виданні, яке включено до міжнародних наукометричних баз ResearchBib, Googl Scholar, Index Copernicus).
- Бодак М. П. Формування асортименту, якості та електронна торгівля віскі / М. П. Бодак, О. І. Гирка // Підприємництво і торгівля : збірник наукових праць / [редакц. кол.: Куцик П. О., Апопій В. В., Семак Б. Б. та ін.]. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2018. – Вип. 22. – С. 120-128.
- Бодак М. П. Особливості формування споживних властивостей та асортименту лікерів / М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка // Вісник Львівського торговельно-економічного університету / [ред. кол.: Сирохман І. В., Пелик Л. В., Гаврилишин В. В., Донцова І. В. та ін.]. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2018. – Вип. 21. –С.78-83 – (Технічні науки).
Автор 3-х патентів на винаходи:
1. Пат. 35054 Україна, МПК (2006) А23G 3/00. Пряники заварні глазуровані / Сирохман І. В., Бодак М.П., Ковбаса В. М., Кияниця С. Г.; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. технологій, Львівська комерційна академія. – № u 2008 05301 ; заявл. 23.04.2008 ; опубл. 26.08.2008, Бюл. № 16.
2. Пат. 35283 Україна, МПК (2006) А21D 13/00. Склад для виготовлення пряників заварних глазурованих «Бджілка» / Бодак М.П., Сирохман І. В., Лозова Т.М., Малуха Ю.М., Тесленко Л.В.; заявник і патентовласник Бодак М.П., Сирохман І. В., Лозова Т.М., Малуха Ю.М., Тесленко Л.В. – № u 2008 04706 ; заявл. 11.04.2008 ; опубл. 10.09.2008, Бюл. № 17.
3. Пат. 35283 Україна, МПК (2006) А21D 13/00. Склад для виготовлення пряників заварних глазурованих «Імбирні пікантні» / Бодак М.П., Сирохман І. В., Лозова Т.М., Малуха Ю.М., Нечупієнко В.Г.; заявник і патентовласник Бодак М.П., Сирохман І. В., Лозова Т.М., Малуха Ю.М., Нечупієнко В.Г. – № u 2008 04707 ; заявл. 11.04.2008 ; опубл. 10.09.2008, Бюл. № 17.
Навчально-методична робота
1. Бодак М. П. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення [текст] : підручник / М. П. Бодак, І. В. Сирохман. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2018. – 416 с.
2. Bodak M. P. Resefrch of the impact of packaging materials and recipe sngredients for the conservation of the consumption properties of gingerbreads, cereal puffs and dry breakfasts during their storage / M. P. Bodak, O. I. Gyreka. Modern world tendencies in the development of science. – London, 2019. – Volume 2. – P. 190-206. - 308 р. (ISBN 978-1-9993071-4-1). Колективна монографія.
3. Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Т. М. Лозова, В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, О. Я. Давидович, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Н. С. Палько, М. К. Турчиняк, А. І. Лебединець; за наук. ред. проф. Лозової Т. М. – Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2022. – С. 188-233.
4. Митна справа : конспект лекцій / [уклад. : М. П. Бодак, В. В. Гаврилишин, Л. В. Пелик]. – Львів : видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2024. – 172 с.
5. Митна справа. Методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОПП «Митна справа» / М. П. Бодак, В. В. Гаврилишин, Л. В. Пелик − Львів : вид-во ЛТЕУ, 2024. – 48 с.
6. Митна справа. Методичні вказівки та завдання для до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОПП «Митна справа» / М. П. Бодак, В. В. Гаврилишин, Л. В. Пелик − Львів : вид-во ЛТЕУ, 2024. – 35 с.
7. Митна справа. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОПП «Митна справа» / М. П. Бодак, В. В. Гаврилишин, Л. В. Пелик − Львів : вид-во ЛТЕУ, 2024. – 49 с.
8. Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон. Методичні вказівки та завдання до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П. Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 48 с.
9. Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П. Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 31 с.
10. Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОПП «Митна справа» / Бодак М. П. Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 58 с.
11. Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон: опорний конспект лекцій / [уклад.: М. П. Бодак, О. І. Гирка]. – Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2024. – 142 с.
12. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та завдання до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 78 с.
13. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 31 с.
14. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 44 с.
15. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та завдання до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 35с.
16. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 21 с.
17. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Митна справа» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 43 с.
18. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та завдання до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 78 с.
19. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 31 с.
20. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) М’ясні, яєчні товари і харчоконцентрати. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 44 с.
21. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та завдання до лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 35 с.
22. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 21 с.
23. Товарознавство. Харчові продукти. (Частина 3. М’ясні, рибні, яєчні товари, харчоконцентрати і молочні товари) Рибні товари. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Бодак М. П., Гирка О. І. Львів: Видавництво ЛТЕУ, 2024. – 43 с.
24. Холодильні технології та засоби їх забезпечення. Методичні вказівки та тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОПП «Товарознавство експертиза в митній справі» / М. П. Бодак, О. І. Гирка, В. В. Гаврилишин − Львів : вид-во ЛТЕУ, 2022. – 30 с.
25. Холодильні технології та засоби їх забезпечення. Методичні вказівки та завдання до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» / М. П. Бодак, О. І. Гирка, В. В. Гаврилишин − Львів : вид-во ЛТЕУ, 2022. – 36 с.
26. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення : опорний конспект лекцій / [уклад.: М. П. Бодак, О. І. Гирка]. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2022. – 136 с.
27. Товарознавство. Харчові продукти (М’ясні, рибні, яєчні товари і харчові концентрати): віртуальне навчальне середовище [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://virt.lac.lviv.ua/course/view.php?id=686
28. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення: дистанційний курс: віртуальне навчальне середовище [Електронний ресурс]. Режим доступу: virt.lac.lviv.ua/course/view.php
29. Товарознавство. Харчові продукти (Розділи 3. «Товарознавство м'ясних, рибних, яєчних товарів і харчоконцентратів») [Електронний ресурс]. – Режим доступу : virt.lac.lviv.ua/course/view.php.
30. Митна справа: віртуальне навчальне середовище [Електронний ресурс]. Режим доступу: hhttp://virt.lac.lviv.ua/course/view.php?id=1885
31. Технології зберігання товарів і переміщення через митний кордон: віртуальне навчальне середовище [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://virt.lac.lviv.ua/course/view.php?id=4488
Організаційно-методична робота
Громадська організація “Українське товариство товарознавців і технологів” (Довідка № 5 від 01.12. 2022 р.)
Підвищення кваліфікації
1. RapidSkills Академія NTO.UA. Курси «Фахівці в торгівлі» Сертифікат № RS-L-C2-2024-018. 2 кредити ЄКТС (60 год.)
2. RapidSkills Академія NTO.UA. Курси «Клінінгові процеси в готелях» Сертифікат № № RS-L-А2-2024-024. 2 кредити ЄКТС (60 год).
3. Львівський торговельно-економічний університет. Кафедра товарознавства, митної справи та управління якістю. Сертифікат учасника № 115 / 16, на тему : “Технічне регулювання у світлі євроінтеграції України”, 27 березня 2023 р., 0,1 кредита ЄКТС (3 год.)
4. Школа менеджменту Слоана Массачусетського технологічного інституту та платформа Prometheus. Сертифікат учасника, Практичний курс “Підприємництво: Хто ваш клієнт?” від 29.01.2023 р.
5. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (Кафедра технології молока і молочних продуктів) 16.01.23 р. – 27.01.23 р. Довідка про підвищення кваліфікації (№ 58-16, від 27 січня 2023 р.). Тема – Актуальні питання товарознавчо-експертної оцінки та безпечності м’ясних продуктів, 2 кредити ЄКТС (60 год.)
6. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів) 07.12.22 р. – 30.12.22 р. Довідка про підвищення кваліфікації (№ 125 / 16–2, від 30 грудня 2022 р.). Тема – Актуальні питання товарознавчо-експертної оцінки та безпечності м’ясних продуктів, 4 кредити ЄКТС (120 год.)
7. ТОВ Епіцентр К. Освітній онлайн проект “Business Podcasts 2022”. Сертифікат про проходження стажування (XV-16-293849248-22). Теми проекту: Інновації в бізнесі та освіті в період війни, 25.10.22 р. –24.11.2022 р., 0,2 кредита ЄКТС (8 год.)
8. Львівський національний університету імені Івана Франка, кафедра туризму. Довідка про підвищення кваліфікації (№ 4107‒У, від 21 грудня 2021 р.). Тема – “Інноваційні підходи в управлінні якістю індустрії гостинності”, 08.11.2021 – 20.12.2021 р., 6 кредитів ЄКТС (180 год)
9. Товариство з обмеженою відповідальністю “Інститут гірничо-хімічної промисловості” (ТзОВ “Інститут “ГІРХІМПРОМ”) 05.10.2020 р. − 05.11 2020 р. Сертифікат про підвищення кваліфікації на тему: “Вивчення впливу мінеральних та органічних добрив на формування безпечності харчових продуктів” (Довідка № 01/555а від 05.11.2020 р.).
10. Готельно-ресторанний комплекс ‟РАФАЕЛЬ” 02.09.2020 р. − 02.10.2020 р. Сертифікат про проходження стажування на тему: “Особливості прийняття управлінських рішень в кризовий період у сфері обслуговування” (Довідка № БМ 02/1-10/20 від 02.10.2020 р.).
Перелік нагород та заохочень
Почесна грамота ЛТЕУ за значні успіхи у науковій та науково-педагогічній діяльності та з нагоди 207-річниці (2023 р.)
Бібліотечні ресурси
Обираєте ЛТЕУ?
- Перегляньте перелік спеціальностей та освітньо-професійних програм
- Дізнайтесь про документи, які необхідні для вступу в університет
- Більш детальніша інформація для вступників
- Рейтингові списки вступників на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/
ЛТЕУ
Реєстрація для складання ЄВІ, ЄФВВ та/або ЄВВ
Реєстрація на вступні випробування триватиме з 02 до 23 травня 2025 року.
ЛТЕУ
Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+
Посідає 26 місце в Україні