Перелік освітніх компонент
№ | Назва освітньої компоненти | Викладач |
Обов’язкові освітні компоненти | ||
1. | Основи туризму | доц. Миронов Ю.Б., доц. Осінська О.Б. |
2. | Рекреологія та рекреаційні комплекси світу | доц. Осінська О. Б. |
3. | Організація обслуговування осіб з інвалідністю | доц. Тучковська І. І. |
4. | Основи фармкогнезії та фітотерапії | проф. Решетило Л. І. |
5. | Музеєзнавство та організація екскурсійної діяльності | доц. Тучковська І. І. |
6. | Туроперейтинг та організація туристичних подорожей | проф. Барна М. Ю. |
7. | Організація готельно-ресторанного господарства | проф. Мельник І. М., доц. Ланиця І. Ф. |
8. | Невідкладна медична допомога | проф. Вергун А.В. |
9. | Організація анімаційної діяльності | доц. Тучковська І. І. |
10. | Туристичне країнознавство | доц. Топорницька М.Я. |
11. | Основи дієтології | проф. Турчиняк М.К. |
12. | Курортологія | доц. Топорницька М.Я. |
13. | Інтерактивні технології в туризмі | проф. Мізюк Б.М. |
14. | Медичне право | проф. Котуха О. С. |
15. | Регіональний розвиток медичного та оздоровчого туризму | доц. Миронов Ю.Б. |
16. | Туризмологія | доц. Миронов Ю.Б. |
17. | Туристично-екскурсійні ресурси Львівської області | ст. викл. Табака Н.М. |
18. | Управління проектами у сфері обслуговування | доц. Безрученков Ю.В. |
19. | Інноваційні технології в туризмі | доц. Топорницька М.Я. |
20. | Основи дієтології | проф. Турчиняк М.К. |
21. | Організація ресторанного господарства | ст.викл. Жмур-Клименко Б.В. |
22. | Кухні народів світу | ст.викл. Полотай Б.Я. |
23. | Курортологія | доц. Топорницька М.Я. |
24. | Проектування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства | доц. Безрученков Ю.В. |
25. | Організація обслуговування осіб з інвалідністю | доц. Тучковська І. І. |
26. | Барна справа | доц. Турчиняк М.К. |
27. | Галицька кухня | ст.викл. Душар М.І. |
28. | Організація готельного господарства | проф. Мельник І. М. |
29. | Організація кейтерингового обслуговування | доц. Ланиця І. Ф. |
30. | Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі | проф. Мельник І. М. |
31. | Ревеню менеджмент | проф. Мельник І. М. |
32. | Організація туристичної діяльності та готельно-ресторанної справи | доц. Осінська О. Б. |
33. | Стратегічне управління | проф. Мізюк Б.М. |
Вибіркові освітні компоненти | ||
1. | Організація анімаційної діяльності | доц. Тучковська І. І. |
2. | Організація роботи сомельє | проф. Турчиняк М.К. |
3. | Основи туризмознавства | доц. Миронов Ю.Б. |
4. | Основи дієтології | доц. Турчиняк М.К. |
5. | Практикум з масажу | ст.викл. Білінська С.Я. |
6. | Кухні народів світу | ст.викл. Полотай Б.Я. |
7. | Організація роботи фромажера | доц. Ланиця І. Ф. |
8. | Управління регіональним розвитком туризму | доц. Миронов Ю.Б. |
9. | Стратегічний менеджмент | проф. Мізюк Б.М. |
10. | Ревенью менеджмент | проф. Мельник І. М. |
11. | Туристичне країнознавство | доц. Топорницька М.Я. |
12. | Етнофестивальний туризм | доц. Топорницька М.Я. |
13. | Гастрономічний туризм | доц. Топорницька М.Я. |
14. | Культура в закладах готельно-ресторанного господарства | ст.викл. Полотай Б.Я. |
15. | Глобальна мережа бронювання Amadeus | проф. Мельник І. М., проф. Барна М.Ю. |
16. | Спеціалізований туризм | доц. Миронов Ю.Б. |
17. | Організація туристичної діяльності та готельно-ресторанної справи | доц. Осінська О. Б. |
Бібліотечні ресурси
Обираєте ЛТЕУ?
- Перегляньте перелік спеціальностей та освітньо-професійних програм
- Дізнайтесь про документи, які необхідні для вступу в університет
- Більш детальніша інформація для вступників
- Рейтингові списки вступників на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/
ЛТЕУ
Рейтинг університету за оцінками роботодавців
Університет – 45 в Україні та 3 у Львові за результатами опитування роботодавців.
ЛТЕУ
Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+
Посідає 26 місце в Україні