Переможець Всеукраїнського соціального конкурсу "Scholarship в Україні"

13.07.2020 12:37

Студент університету Олег Бойко взяв участь у V конкурсі "Scholarship в Україні" та підготував роботу за темою "Важливість малого та середнього бізнесу для економічного зростання малих та середніх міст України".

У зв'язку з карантином, захист робіт відбувся у онлайн режимі. Відео з захисту можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/S0dCMbpCrvo. За результатами конкурсу Олег Бойко посів призове I місце та отримав грант на оплату за навчання у сумі 15 000 гривень.
Організатори заходу щиро вдячні за підтримку та участь у проєкті "Scholarship в Україні" (додаю до листа сертифікат учасника Львівському торговельно-економічному університету), а також мають надію, що ще більше студентів університету отримають перемогу у майбутніх конкурсах.

P.S. Незабаром буде запущено наступний VI конкурс для освітян закладів вищої освіти, про старт якого ми обов'язково сповістимо. За новинами проєкту також можна слідкувати на нашому сайті https://scholarship.in.ua/uk/ та на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/scholarshipinua/