Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

16.04.2018 09:48

В університеті відбувся черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації у межах програми співпраці з Львівським обласним центром зайнятості.   На заході були присутні ректор університету, професор Куцик П.О., заступник начальника відділу організації профнавчання ЛОЦЗ Кінь Н.І., старший викладач кафедри бухгалтерського обліку Попітіч Т.В. (модератор програми), доцент кафедри бухгалтерського обліку Кузьмінська К.І. (викладач курсу) та доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Самура Ю.О.

Ректор університету, професор Куцик П. О. вручив посвідчення про підвищення кваліфікації, побажав випускникам курсів вдалої професійної кар’єри та запросив на подальше навчання за магістерськими програмами до університету. У свою чергу, Кінь Н. І. розповіла про наявні вакантні посади на ринку праці.  Отримавши посвідчення про підвищення кваліфікації, випускники висловили щиру вдячність за цінний багаж знань та високопрофесійне ставлення до своєї роботи.

Слід відзначити, що групу слухачів сформовано з безробітних, скерованих Пустомитівським, Миколаївським та Жовківським районними центрами зайнятості  Львівської області та Львівським МЦЗ. Навчання проводилося з 20 березня до 13 квітня 2018 року доцентом кафедри бухгалтерського обліку Кузьмінською К.І. за затвердженою навчальною програмою  курсу цільового призначення "Прикладні програмні рішення в бухгалтерському обліку". Курс корисний і для початківців, і для тих, хто вже користується прикладними програмами, але бажає підвищити свій рівень кваліфікації.
Навчання здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями з використанням методичних матеріалів та великою кількістю практичних занять. Слухачі мали доступ до ресурсів Центру дистанційних технологій навчання ННІІ. Розроблений дистанційний курс давав можливість продовжувати навчання вдома, що позитивно вплинуло на процес засвоєння навчальної програми.
Курси підвищення кваліфікації дозволили фахівцям набути додаткових знань та практичних навичок, що у свою чергу розширює можливість їх працевлаштування.