Educational and methodological content
- Educational and professional program “Food Technologies” of the first (bachelor’s) level of higher education
- Educational and professional program “Technology and organization of restaurant business” of the first (bachelor’s) level of higher education
- Educational and professional program “Food Technologies” of the second (master’s) level of higher education
- Information about the complex of educational and methodological support of educational components under the educational and professional program “Food Technologies” in the specialty 181 “Food Technologies” of the first (bachelor’s) level of higher education
- Information about the complex of educational and methodological support of educational components under the educational and professional program “Technology and organization of restaurant business” from specialty 181 “Food technologies” of the first (bachelor’s) level of higher education
- Information about the complex of educational and methodological support of educational components under the educational and professional program “Food Technologies” in the specialty 181 “Food Technologies” of the second (master’s) level of higher education
Library Resources
Обираєте ЛТЕУ?
- перегляньте список спеціальностей та спеціалізацій;
- дізнайтесь про документи, необхідні для вступу в університет;
- більш детальна інформація для потенційних студентів;
- рейтингові списки вступників у ІС КОНКУРС на сайті vstup.info
ЛТЕУ
Рейтинг університету за оцінками роботодавців
Університет – 45 в Україні та 3 у Львові за результатами опитування роботодавців.
ЛТЕУ
Рейтинг університету за показником участі у програмах Erasmus+
Посідає 26 місце в Україні